Het boek

Het boek ‘Survivalgids voor werkende ouders’ is een onmisbaar kompas om te kunnen overleven in de jungle van gezin en carrière. Hoe lukt het andere werkende moeders en vaders om schijnbaar moeiteloos deze expeditie te overleven?

Dit praktische boek bevat wetenswaardigheden en handige tips om succesvol werk en privé te kunnen combineren. Welke keuzes maak je als werkende ouder? Wat moet je regelen tijdens en na je zwangerschap op het werk? Wat zijn de beste survivaltips om het thuis en op het werk te kunnen organiseren? Welke vaardigheden heb je nodig? Hoe zorg je voor voldoende tijd voor jezelf? Wat te doen bij noodgevallen?

Het boek biedt een goede uitrusting voor ouders die in het avontuur van de combinatie werk en gezin willen duiken. De ervaringen en tips van andere werkende ouders zijn ruimschoots gebruikt in dit boek. Het boek is opgebouwd in overzichtelijke hoofdstukken, zodat je er direct uit kan halen wat je op dit moment nodig hebt. De Survivalgids voor werkende ouders is een uitvoerige en gebruiksvriendelijke gids, uniek in zijn soort.

Het boek is te koop via bol.com

Survivalgids voor werkende oudersSurvivalgids voor werkende ouders

Het handboek voor werkende moeders en vaders.

Het handboek voor werkende moeders en vaders.

 

Via dit Inkijkje in Survivalgids voor werkende ouders kun je een indruk krijgen hoe het boek eruit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *